O nas

Ljubimo ideje. Ideje, ki vas naredijo drugačne od drugih. Ideje, ki vas naredijo opazne. Ideje, ki zadanejo!

Kdo smo?

Smo majhno in prilagodljivo podjetje, ki ponuja grafično oblikovanje, oglaševanjetisk ter montažo.

Podjetje predstavlja vizijo, ki stremi h kakovosti, kreativnosti in seveda zadovoljnim strankam. Prednost samostojnega dela je, da direktno komuniciramo in delamo s strankami, smo fleksibilni in prilagodljivi cenam na trgu.

Pri Vidnosti smo prepričani, da so izkušnje in znanje iz posameznih gospodarskih panog osnova za resnično učinkovitost oglaševalskih akcij. Iz tega vidika Vidnost predstavljamo ljudje z izkušnjami in razumevanjem posameznih gospodarskih panog, za katere vam ponujamo široko paleto marketinških storitev.

Takšen pristop zagotavlja, da so naše marketinške storitve usmerjene k ljudem, ki jih želite nagovoriti in predstavljajo več kot samo prikupen logotip in duhovito reklamo. Stremimo, da je naše delo navdihujoče in kreativno. Celoten spekter naših storitev je namenjen povezavi z vašimi ciljnimi skupinami kot osebnostmi, ne samo kot strankami oziroma kupci.

Grafično oblikovanje

Z našimi dolgoletnimi izkušnjami vam z veseljem svetujemo, hkrati pa prisluhnemo vašim željam in vam pripravimo grafično rešitev.

Tisk

Grafično podobo natisnemo v digitalni, offset ali drugi tehnologiji na medij po vaši želji. Izbirate lahko med več kot 20 različnimi materiali.

Montaža

Uredimo tudi montažo natisnjenih izdelkov. Naj gre za lepljenje manjših nalepk ali montažo fasadne vizualizacije – vsemu smo kos!

 

Kontaktirajte nas

Za vas smo dosegljivi na:

+386 30 400 619

Zagrebška cesta 88
Maribor